00:0000:00

Third Ears Krister Moltzen har set sig nødsaget til at tage tilbage til det inderste og mørkeste Jylland. Fordi hans barndomsby, og noget der engang skete der, bliver ved med at opsøge ham om natten. Et spøgelse fra fortiden, som Krister finder frem til i et broget karaktergalleri. Blandt højrøvede gymnasieflippere, en bande benzindrenge der brænder dæk af og drikker dåseøl, en dranker der læser Morten Korch og gør sig i våben og narko og mange andre sære skikkelser fra vores allesammens indre provinsby.

00:0000:00

Third Ears Julie Bang forsøger at fange lyden af livet efter døden. Tag med på hendes rejse ned i universitetets mugne kældre, hvor historien om ånder og spiritismens mange forvrængede ansigter tager sin begyndelse.

På sin vej møder Julie både en smilende hund, spiritistiske shop’aholics og et medie, der opfører sig som en drillende vejrgud. Og midt i det hele, alt imens Julie forsøger at få kontakt til åndeverdenen, begynder der at komme mystiske opkald på hendes mobiltelefon…

December 20, 2018

Farfars to liv - genudgivelse

00:0000:00

Der er hemmeligheder i alle familier. Der er bare nogle, der er bedre til at holde på dem end andre. Denne gang handler Third Ear om en, der er utrolig god til at holde på hemmeligheder. Så god at han ville have taget dem med sig i graven, havde det ikke været for en kuffert fyldt med gamle kassettebånd...

00:0000:00

Nettet strammes om ham de kalder Gråben - eller Ulven. Men Ulven fortsætter ufortrødent mod det, der mere og mere ligner en afgrund.

For de tre i Slagelse er det snart tid til den endelige beslutning. Hvornår slår de til? Hvornår har de nok på ham, som de har brugt det sidste halve år på at lære at kende? Hvornår bliver det Ulvens sidste dag?

Credits:Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen. Redigeret, mixet og musik af Tim Hinman

00:0000:00

Tingene kører ikke som de skal i Børges organisation. transporter bliver snuppet, folk bliver anholdt, penge bliver mistet. Der er noget galt, det er tydeligt, men hvad?

Hvornår vil det gå op for Børge at politiet ånder ham i nakken? Hvad vil han gøre når det går op for ham, at de svenske smuglere er taget? Og har Børge et sidste es i ærmet?

Credits:Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen. Redigeret, mixet og musik af Tim Hinman.

00:0000:00

”Du må aldrig nogensinde tage Rødby-Puttgarden-færgen!” har Børge sagt. Og de ord skal vise sig at blive nærmest profetiske.

En stor plan er under opsejling i tredje afsnit af 21 Roser. En plan der involverer en professionel svensk smuglerbande ledt af ham de kalder Kaptajn, en Volvo stationcar med tonede ruder og to sorte Diadora sportstasker.

Credits:Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen. Redigeret, mixet og musik af Tim Hinman

00:0000:00

Hvad er det med den skurvogn, der står midt i en lille sydsjællandsk landsby? Hvem er de, dem der kommer og låser sig ind i den skurvogn? Dem i mørke og lyse jakker, nogle gange med briller og hat. Hvad har de for? Og hvem er det der har stjålet hvis vingummibamser?

The plot thickens i andet afsnit af Third Ears krimi-noir podcast-serie, hvor det helt store spørgsmål er, hvem der ved hvad om den skurvogn, der står som en lysende, blank monolit nede ved gadekæret.

Credits:Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen. Redigeret, mixet og musik af Tim Hinman.

00:0000:00

Det skulle være et nemt job for den tre mand store narkoafdelingen på Slagelse politigård anno 1997. ”Noget I kan klare med venstre hånd”, siger chefen. Men det skal vise sig ikke at holde stik....

Her starter Third Ears krimi-noir-serie fra midt 90ernes Sydsjælland. En anonym skurvogn, aflyttede telefonbokse og et hold undercover grisehandlere. En serie om livet som narkosmugler og som narkobetjent i datidens provins-Danmark.

Credits: Skrevet, optaget og fortalt af Krister Moltzen. Redigeret, mixet  af Tim Hinman. Musik Tim Hinman.

October 22, 2014

029 - Hvad er du bange for?

00:0000:00

Denne gang kaster Third Ear sig frådende over temaet frygt. Rigtig, ægte håndgribelig frygt: Den form for frygt, der kan lamme dig eller drive dig på flugt. Få dig til at træde i karakter eller få dig til at give op. Den form for frygt, der kan fortælle dig, hvem du virkelig er.

March 12, 2014

028 - Kvinden på Isen

00:0000:00

Third Ears Rikke Houd er på sporet af Karen Roos, en ung dansk kvinde, der forsvandt på isen udenfor den lille Østgrønlandske by Tasiilaq i 1933. Hun finder dele af hendes dagbog og rejser til Grønland for at finde ud af, hvorfor historien om Karens forsvinden stadigt lever dér i Tasiilaq. Et billede dominerer Rikkes forsøg på at finde ud af hvad der skete med Karen dengang: Billedet af de ensomme fodspor, der slanger sig over isen i den nyfaldne sne og stopper ved iskanten.

December 19, 2013

027 - I Et Forhold Med

00:0000:00

Denne gang har Third Ear en rigtig kærlighedshistorie til dig. Den starter på facebook og fortsætter langt ud i det virkelige liv. Den er fyldt med uforudsigelige drejninger og masser af modstand. Det er en af den slags historier, hvor skæbnen vil sætte enorme forhindringer i vejen for det stakkels elskende par.

November 8, 2013

026 - Det Blå Brev

00:0000:00

En mand rydder dødsboer og så er han nysgerrig. Meget nysgerrig. Hans arbejde er fyldt med gamle breve, håndskrevne notater og dagbøger fra liv, der er forbi. En dag finder han en enorm stak af breve med et besynderligt blåt brev på toppen.

Load more